ICTDelta2011 - Hoe kunnen we ICT inzetten als aanjager van innovatie en economische groei?

Samenwerken is het sleutelwoord om effectief gebruik te maken van de enorme hoeveelheid kennis in Nederland. Kennisinstellingen en bedrijfsleven hebben elkaar nodig om te vernieuwen en om de internationale toppositie van Nederland op het gebied van innovatie te behouden.
ICTDelta 2011 verbindt kennis met praktijk, kennisinstellingen met bedrijfsleven en overheid, ontwikkeling met toepassing en aanbod met behoeften.
Het ICT Innovatie Platform Duurzame ICT is met een demostand en twee themasessies in het thema: "ICT en Energie" aanwezig op ICTDelta 2011. De volgende themasessies worden door het IIP Duurzame ICT verzorgd:

  • 11.45 – 12.10 Technologie en Energie - John Post, CTO IBM Benelux
    In zijn presentatie illustreert John Post de soms gespannen verhouding tussen technologie en energiegebruik. Daarnaast zal hij ingaan op de ontwikkelingen van de laatste maanden ten aanzien van ICT, de topsectoren in het algemeen en de topsector energie in het bijzonder.
  • 14.15 – 14.40 Energy & wireless communication; an interesting couple - Prof.dr.ir. Peter Baltus, Hoogleraar Technische Universiteit Eindhoven en directeur CWTe. Peter Baltus gaat tijdens deze sessie in op de mogelijkheden en toepassingen die de combinatie van energie en draadloze communicatie biedt.

Wanneer: woensdag 16 november 09.30 - 18.00 uur
Waar: World Forum Den Haag.
Aanmelden kan via het registratieformulier van ICTDelta 2011. De toegang is gratis.

ICTDelta 2011 biedt de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en te inspireren door ICT-kennis te delen en te tonen. Kernbegrippen zijn onder andere industriële innovatie, betere dienstverlening, interoperabiliteit, productiviteitsgroei en ICT-toepassingen voor welvaart en welzijn.

Wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen rondom ICTDelta2011.
Graag tot ziens op 16 november!
ICT Innovatie Platform Duurzame ICT - terug

IIP ictRegie
Home | Contact | English | website by GreenICT © 2007 - 2011