ICTDelta2012 - Roadmap to innovation

In de huidige financieel-economische situatie speelt de samenwerking tussen wetenschap en bedrijfsleven een cruciale rol. Innovatie gerichte samenwerking tussen publieke en private partijen moet er voor zorgen dat Nederland haar internationale toppositie als kenniseconomie behoudt.

  • ICTDelta 2012 biedt de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en te inspireren door ICT-kennis te delen en te tonen. Uitgangspunt is hierbij de ICT Roadmap met onder andere kernbegrippen als industriële innovatie, betere dienstverlening, big data, interoperabiliteit, productiviteitsgroei en ICT-toepassingen voor welvaart en welzijn.
  • ICTDelta 2012 verbindt kennis met praktijk, kennisinstellingen met bedrijfsleven en overheid, ontwikkeling met toepassing en aanbod met behoeften.
  • ICTDelta 2012 is bovendien het vertrouwde evenement voor bedrijven, overheid, universiteiten, hogescholen, onderzoeksinstituten en maatschappelijke organisaties om te praten over de rol van ICT en hun visie daarop.

Stichting IIP Duurzame ICT is met sprekers en een demostand aanwezig op ICTDelta 2012.
ICTDelta 2012 vindt plaats op woensdag 24 oktober 09.00 - 18.00 uur in het World Trade Center te Rotterdam. Aanmelden kan via het registratieformulier van ICTDelta 2012. De toegang is gratis.

Wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen rondom ICTDelta 2012.
Graag tot ziens op 24 oktober!
ICT Innovatie Platform Duurzame ICT - terug

IIP ictRegie
Home | Contact | English | website by GreenICT © 2007 - 2012