logo SIEnergyLab - Sustainable ICT & Energy Research   SIEnergyLab - Sustainable ICT & Energy Research - logo mede-organisator Stichting IIP Duurzame ICT - platform voor Duurzame ICT
SIEnergyLab - Sustainable ICT & Energy Research - logo Stichting GreenICT     
SIEnergyLab - Sustainable ICT & Energy Research - logo Stichting GreenICT
 
 
    
 
   

 
home > organisatie > directie  

Mr. Roel Croes - zakelijk directeur
Roel Croes is mede-oprichter en bestuurslid van GreenICT - Stichting ter bevordering van duurzaamheid in de informatie- en communicatietechnologie. Naast zijn deelname aan diverse ICT adviescommissies voor (wetenschappelijk) technologisch onderzoek, initieert hij ICT gerelateerde wetenschappelijk onderzoeksprojecten op het gebied van ICT en duurzaamheid. Croes is tevens de initiatiefnemer van Stichting IIP Duurzame ICT - Platform voor Duurzame ICT en An Innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie.

Prof. dr. Marko van Eekelen - wetenschappelijk directeur
Prof. dr. Marko van Eekelen is als hoogleraar verbonden aan de Open Universiteit en als UHD verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Van Eekelen studeerde wiskunde in Nijmegen. Onder leiding van prof. Barendregt promoveerde hij in 1988 in Nijmegen. Zijn onderzoeksinteresses zijn onder meer software-analyse en software product certificering. In 2004 werd hij lid van de Digital Security groep van de Radboud Universiteit Nijmegen. Sinds 2009 is hij ook benoemd tot hoogleraar Software Technology van de Open Universiteit Nederland. Hij is lid van de adviesraad van Stichting IIP Duurzame ICT - Platform voor Duurzame ICT.

 
 

 
SIEnergyLab - Sustainable ICT & Energy Research - directie
 
           
 
Een initiatief van Stichting GreenICT © 2009 - 2012